Сумська команда — призер Кубку України з судномодельного спорту

03.10.2019

27-29 вересня в Дніпрі пройшов ІІІ (завершальний) етап Кубку України з судномодельного спорту на відкритій воді «Екомастер». У змаганнях взяли участь 60 спортсменів з Києва, Харкова, Дніпра, Полтави, Кременчука, Калуша, Миколаєва, Сумської області, а також спортсмени з Румунії, Італії, Німеччини та багаторазовий чемпіон світу – бельгієць Бард Ван Гейн. Сумська команда, у складі представників Сумського державного університету та представників Глухівського міського центру позашкільної освіти, посіла друге командне місце на цьому етапі.

Третє місце в категорії MINI team посіла студентка факультету електроніки та інформаційних технологій Євгенія Руденко. Також третім в категорії HYDRO 1 став Павло Руденко. Його вихованець Микита Терещенко був другим у юніорській категорії моделей MINI HYDRO та третім у категорії MINI MONO. Ще один вихованець — Олексій Дудник здобув бронзову нагороду в юніорській категорії MINI HYDRO.

Представник ГМЦПО Кирил Туман виборов два золота у юнацьких категоріях MINI MONO та HYDRO 1, а також був третім в юніорських командних змаганнях MINI team. Також третім в команді став представник ГМЦПО Олексій Чечель. Він також здобув бронзу у змаганнях моделей MINI expert.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: