Олександр Стрельченко: День учителя – це те свято, яке не проходить осторонь жодної людини

04.10.2019

Напередодні Дня вчителя вітання приймають педагоги в усіх районах Сумщини. Не винятком стала і Великописарівщина, де для вчителів, викладачів та вихователів дошкілля влаштували святковий концерт і нагородили кращих освітян району.

Завітав на урочистості і депутат обласної ради, голова обласної організації ПП ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко.

«День учителя – це те свято, яке не проходить осторонь жодної людини. Бо цього дня всі ми згадуємо своїх вчителів, які дали нам знання, навчили мудрості і на певний життєвий час стали нам другими батьками. Сьогодні мені хочеться не просто привітати кожного з вас із цим святом, а низько вклонитися за вашу працю, ваше вміння знайти ключик до кожного учня», — звернувся до присутніх депутат.

Окрему подяку обласний обранець висловив ветеранам, які віддають свій безцінний досвід молодим педагогам, і зауважив: «На жаль, ми живемо не в простий час, і освіта фінансується не на достатньому рівні. Є проблеми із виплатами зарплат, з фінансуванням закладів освіти. Тому я в силу своїх можливостей всіляко намагаюся допомагати у ремонтах і оснащенні необхідним обладнанням шкіл, дитсадків та професійно-технічного училища району. Обіцяю, що й надалі опікуватимуся освітніми закладами Великописарівщини».

У переддень Дня вчителя Олександр Стрельченко побажав усім освітянам району міцного здоров’я, достойної оплати праці, вдячних учнів, а найкращим педагогам вручив відзнаки Сумської обласної ради та цінні подарунки.

Їх отримали учитель української мови та літератури Вільненського НВК Людмила Звягінцева, методист районного методичного кабінету відділу освіти Великописарівської РДА Тетяна Котлярова та заступник директора з навчально-виховної роботи Добрянського НВК Світлана Пісклова.

Освітян Великописарівщини цього дня вітали керівники району, гості, діти. Для винуватців свята був підготовлений концерт у виконанні артистів Сумського району.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: