Справу чиновників із Сумщини передали до Вищого антикорупційного суду

04.10.2019

Зарічний районний суд м. Сум передав для розгляду до Вищого антикорупційного суду справу (№591/5513/16-к) стосовно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Чоловіків обвинувачують в одержанні за попередньою змовою групою осіб неправомірної вигоди в особливо великому розмірі — за позитивне вирішення питання про укладення угоди та надання в оренду земельної ділянки (частина четверта статті 368 Кримінального кодексу України).

Під час судового розгляду до суду надійшла заява заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про направлення кримінального провадження для розгляду до Вищого антикорупційного суду, на виконання вимог ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо початку роботи Вищого антикорупційного суду». Таку заяву було задоволено, оскільки колегія суддів Зарічного районного суду м. Суми не може розглядати кримінальне провадження щодо злочинів, які віднесені до підсудності Вищого антикорупційного суду», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: