Сумські урологи — про результати акції з нагоди свого професійного свята

04.10.2019

Працівники міського урологічного центру, розташованого на базі КНП «Центральна міська клінічна лікарня», провели акцію, що передбачала консультування та знижку на обстеження пацієнтів. Її присвятили Міжнародному дню уролога, що відзначають 2 жовтня, пише сайт мерії.

Аби привернути увагу сумських чоловіків до їхнього здоров’я лікарі-урологи вищої категорії, спеціалісти з науковим ступенем та багаторічним досвідом у галузі оперативної урології проконсультували 45 осіб із розладами сечовипускання. Шість оглянутих пацієнтів направлено на оперативне лікування.

Завдяки обстеженню в одній із приватних лабораторій міста, що надала 50 % знижку в рамках акції, у 40 осіб визначено простато-специфічний антиген крові (важливий показник для ранньої діагностики раку простати).

Урологи відділення теж пройшли цей тест, власним прикладом показавши важливість профілактичних оглядів.

Враховуючи велику кількість дзвінків від бажаючих отримати кваліфіковану медичну допомогу у міському урологічному центрі, лікарі вирішили проводити акції на постійній основі. Вони будуть тематичними за актуальними напрямками: нетримання сечі у жінок, сечокам’яна хвороба, тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: