Сумська патрульна забрала під опіку сім безпритульних тварин

07.10.2019

Катерина Тертична – інспектор роти № 1 батальйну УПП в Сумській області.

Семен, Кіра, Філіп, Мітя, Ваня, Геша, Нікіта – особливі друзі дівчини, бо це три собаки та чотири котика, котрі живуть під опікою Каті. Всі вони були безпритульними, яких Катя знайшла на вулиці, дала домівку, їжу, тепло та захист. А вони, в свою чергу, – вірність та любов.

Першого, Семена, Катя знайшла шість років тому. Він був маленьким цуценям, котрого викинули на призволяще. Собака трусився від холоду та голоду. Навіть не роздумуючи, Катерина забрала його до себе. Ось так з’явився перший домашній улюбленець.

Потім, Тімка, приблизно з такою ж істрією. А згодом, один за одним, Катя почала забирати додому тварин, які потребували сім’ї.

Патрульна завжди переймалась безпритульними тваринами, співпрацювала з Сумським центром для безпритульних тварин, допомала доглядати за ними, шукала нових господарів.

«Ми зобов’язані захищати чотирилапих друзів, бо вони, як маленькі діти, котрі не можуть самостійно собі допомогти, врятуватися від холоду, голоду, страху. Вони не бажають людям зла, вони хочуть бути поруч в якості вірних та надійних друзів», – говорить Катерина.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: