Обвинуваченому у вбивстві двох сумчанок продовжили тримання під вартою

09.10.2019

Сьогодні, 9 жовтня, у Ковпаківському райсуді Сум відбулося чергове судове засідання у справі за обвинуваченням Євгена Тимченка у вбивстві двох сумчанок.

Під час засідання продовжили дослідження  письмових доказів, а саме протоколу допиту потерпілого — чоловіка вбитої Тетяни Соіної, який знайшов жінку мертвою в обікраденій квартирі. Також сьогодні мали допитати самого  обвинуваченого, але він  показів не надав, наполягаючи на виклику у судове засідання потерпілого, який наразі проживає в Росії.

Також сьогодні захисник обвинуваченого клопотала про зміну запобіжного заходу її підзахисному на більш м’який. Сам Євген Тимченко просив застосувати домашній арешт або заставу у мінімальному розмірі. Прокурор у свою чергу  просила суд продовжити тримання під вартою.

Суд задовольнив клопотання прокурора, залишивши Євгена Тимченка під вартою по 6 грудня включно. Наступне засідання призначили на 21 жовтня.

Нагадаємо, мова йде про сумчанина Євгена Тимченка, який був засуджений до довічного позбавлення волі, відсидів 14 років за ґратами, після чого справу було направлено на новий судовий розгляд, оскільки засуджений поскаржився в Європейський суд з прав людини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: