Патрульні показали, як їм у багажник поклали 100 баксів

10.10.2019

8 жовтня, близько 20-ї години, інспектори отримали повідомлення про водія автомобіля Renault Logan, який небезпечно маневрує вулицею Металургів. За кілька хвилин вартові порядку зупинили дане авто. Під час перевірки документів патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Його 59-річний пасажир одразу ж вирішив закрити питання щодо непритягнення свого знайомого до адміністративної відповідальності, запропонувавши поліцейським гроші. Після того, як патрульні повідомили, що неправомірна вигода — це кримінальне правопорушення, чоловік підійшов до службового авто та поклав 100 доларів у багажне відділення, звідки поліцейські саме діставали адміністративні матеріали.

Попри всі попередження про кримінальну відповідальність, він не вгамувався й наполягав на своєму. Аналогічним шляхом пішов і сам 40-річний водій. Чоловік неодноразово намагався дати інспекторам кошти в сумі 100 доларів.

Для фіксації даних подій патрульні викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

Під час проведення огляду в медичному закладі лікар зафіксував у водія перевищення допустимої норми алкоголю більше ніж у вісім разів.

Підсумком вечора став складений адміністративний протокол на водія транспортного засобу за ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП та відкрите кримінальне провадження за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: