Біля магазину побили і пограбували жінку

11.10.2019

Про напад на жінку поблизу одного з магазинів міста Ромни до поліції повідомили свідки події. І вони, і сама потерпіла стверджували: невідомий чоловік зненацька підскочив до неї, і ухопився за сумку, намагаючись її відібрати. А коли громадянка вчинила опір – наніс їй кілька ударів, вирвав «здобич» і втік. Отримавши від свідків та самої жінки прикмети нападника, правоохоронці розпочали його пошуки.

«Опису зловмисника відповідала зовнішність одного з місцевих жителів, який мешкав поруч з тим місцем, де сталася ця подія. Тому наші оперативники відразу перевірили ймовірного підозрюваного, — коментує подію Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. — І не помилилися. Нападником і справді виявився 33-річний громадянин, який у своєму минулому вже мав неприємності з законом і був судимий. Зараз він затриманий в порядку ст. 208 КПК України».

Наразі чоловіку слідчі оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, і спрямували до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: