У Сумах пройшла виставка військової техніки

12.10.2019

Напередодні Дня захисника України та свята Покрови та українського козацтва, в обласному центрі відбулась виставка військової техніки, спецзасобів захисту та макетів стрілецької зброї

Під відкритим небом поліцейські, військовослужбовці Національні гвардійці та працівники ДСНС демонстрували техніку та спецзасоби, якими послуговуються у своїй щоденній службі та при виконанні бойових завдань.

Усі бажаючі мали змогу особисто оглянути і потримати в руках макети кількох зразків стрілецької зброї, посидіти на місці навідника зенітної установки, приміряти бронежилет та сфотографуватися поруч бойової техніки. Особливою популярністю користувалися у глядачів спеціалісти-кінологи та їх чотирилапі напарники. З поліцейськими собаками, чиї службові навички викликали у присутніх щире захоплення, з задоволенням робили селфі як дорослі, так і діти.

В рамках відзначення Дня захисника України військово-патріотичні, культурно-мистецькі, спортивно-масові та інші тематичних заходи тривають по всій області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: