Подробиці ДТП, в якій збили дівчину

13.10.2019

Постраждала на пішохідному переході глухівчанка розповіла подробиці аварії. Раніше ми повідомляли про те, що 9 жовтня близько 10:30 в Глухові молодий хлопець за кермом автомобіля ВАЗ «не розминувся» з пішоходом на пішохідному переході.

У розмові з журналістом постраждала розповіла, що інцидент стався на вулиці Гоголя, неподалік хлібозаводу. На відстані в половину дорожнього шляху її збив автомобіль. Наталія згадує момент зіткнення так, що все сталося раптово, несподівано: «Половину дороги перейшла, і раптом збив автомобіль», — говорить дівчина. Очевидці події викликали швидку допомогу і поліцію.

За словами Наталії, водієм виявився зовсім молодий хлопець. Винуватець аварії помітно нервував, говорив, що не помітив пішохода. У госпіталізованої лікарі констатували струс мозку, у неї також пошкоджена селезінка, травмоване обличчя. Зі слів дівчини, винуватець аварії повністю оплачує лікування, регулярно навідується в лікарню.

За прогнозами медиків життю дівчини нічого не загрожує, а тому в найближчі дні вона буде виписана з хірургічного відділення. Вдома Наталію чекає 5-річна дитина.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: