У лікарні на Сумщині повісилася пацієнтка

13.10.2019

За інформацією Глухівського міськрайонного суду, нещодавно з приймального відділення Глухівської ЦРЛ до реанімаційного відділення в непритомному стані була доставлена глухівчанка. Вона, за попередньо зібраними даними, намагалася покінчити життя самогубством через повішання — на шиї виявлено сліди странгуляційної борозни.

Згодом, у ході огляду місця події, у палаті № 2 реанімаційного відділення Глухівської ЦРЛ виявлено труп без ознак насильницької смерті.

Того ж дня тіло покійної було направлено до Глухівського міжрайонного відділення Сумського обласного бюро судово-медичної експертизи на зберігання, з метою подальшого проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Експертиза має виявити причину смерті, які тілесні ушкодження маються на трупі, які ушкодження заподіяні зажиттєво, які – посмертно, яка давність заподіяння тілесних ушкоджень на тілі.

Із компетентних джерел кореспондентам стало відомо, що жінка була психічно хворою, проходила лікування у психіатричній лікарні.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: