7 переваг настільних ігор

14.10.2019

Настільні ігри вносять яскраві фарби в сірий дощовий день і перетворюють в галасливі вечірки посиденьки у колі родини або друзів. Але занадто складні розваги знижують рівень веселощів. Надійним варіантом, здатним захопити гравців будь-якого віку вважаються настільні ігри ходилки. Мета проста: кинути кубик, провести фішку за певним маршрутом і перемогти!

Купить настольные игры ходилки можна у книжковому інтернет-магазині «Букля». Веселі й самі бюджетні, вони пропонують безліч захоплюючих моментів:

подорожі по містах України будь-якими транспортними засобами: від велосипеда до літака;

збір артефактів у «зоряному» лабіринті;

класичне кидання кубика для переміщення фішок до фінішу;

дослідження й видобуток артефактів у зоні сталкерів, наповненою монстрами.

Крім незвичайних сюжетів, що дозволяють виділитися на тлі інших та заманити гравців, ходилки покращують здоров’я людини.

Переваги настільних ігор

Настільні ігри наповнюють життя веселощами й приємними моментами. Це заняття, яким потрібно насолоджуватися не тільки час від часу чи коли нудно. Тільки регулярні ігрові розваги приносять унікальні переваги.

Настільні ігри – кращий тренінг для мозку, який допомагає розвивати інтелект, формувати асоціативну пам’ять та придбавати когнітивні навички необхідні для прийняття рішень.

Головний «побічний ефект» настільних розваг – сміх, який знижує рівень стресу й збільшує приплив позитивних емоцій, що поліпшують функції свідомості.

Гра зближує людей і зміцнює відносини між ними, вона об’єднує незнайомців, близьких родичів, старих друзів і колег по роботі.

Традиційні настільні розваги витягають людей з цифрового світу, оскільки не вимагають дивитися в екран комп’ютера, смартфона або планшета.

Сміх і збільшення «щасливих гормонів» роблять настільні ігри ефективним засобом підтримки оптимального рівня кров’яного тиску.

Для перемоги потрібні стратегії й терпіння. У веселій, невимушеній ігровій обстановці розуміння цих речей приходить без стресу, авантюрним способом, корисним для підлітків і дорослих.

Настільні ігри – дієвий інструмент для сором’язливих дітей та боязких дорослих, який розкриває творчу сторону особистості й підвищує самооцінку.

Купуйте круті ігри ходилки у книгарні «Букля» та занурюйтесь усією сім’єю в атмосферу азарту й веселощів!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: