Поліцейським, які підозрюються у хабарництві, не задовольнили заяву про відвід судді

15.10.2019

Як повідомили у Кролевецькому районному суді, Глухівським міськрайонним судом Сумської області було відмовлено в задоволенні заяви про відвід головуючому. Тож, підготовче судове засідання призначено на 23 жовтня, на 10:00 годину. Головуючий суддя по справі – Моргун О.В.

Нагадаємо, 9 серпня представником одного з обвинувачених було заявлено відвід головуючому з підстав, передбачених статтею 75 КПК, а саме, у зв’язку з наявністю обставин, що можуть викликати сумніви щодо неупередженості судді під час розгляду даного кримінального провадження. Також того дня у судовому засіданні двома іншими обвинуваченими було усно заявлено відвід судді.

Довідково: Працівники секторів реагування патрульної поліції Кролевецького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області обвинувачуються в тому, що будучи службовими особами, висловлювали громадянам Н. та Л. прохання про надання неправомірної вигоди та в одержанні за попередньою змовою неправомірної вигоди за не складення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 130 КУпАП та не притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 121 та 126 КУпАП.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: