Верховний суд РФ визнав сумчанина «диверсантом»

16.10.2019

Сумчанина Володимира Дудку Верховний суд РФ визнав «диверсантом». Про це написала уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова у Фейсбуці.

«Вчорашнє судилище над українськими громадянами Володимиром Дудкою та Олексієм Бессарабовим у Верховному Суді РФ за дії, що вони не скоювали, підтвердило та залишило без змін вирок так званого Верховного Суду Криму — 14 років колонії.

За інформацією адвоката Володимира Дудки в його підзахисного погіршується стан здоров’я. Мова йде, зокрема, про виразку, яку в умовах пенітенціарного закладу не лікують. Наш громадянин залишається під вартою без відповідної медичної допомоги.

Вкотре звертаюсь до Уповноваженого з прав людини РФ Тетяни Москалькової та Голови Ради при Президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайла Федотова вжити термінових заходів щодо проведення медичного обстеження та надання необхідної медичної допомоги.

Звертаюся до міжнародної спільноти щодо фактів систематичного порушення прав громадян України, які утримуються на території РФ та тимчасово окупованого Криму.

Ми маємо об’єднати всі зусилля та продовжувати тиск на РФ задля порятунку громадян України», — написала Денисова.

Вчорашнє судилище над українськими громадянами Володимиром Дудкою та Олексієм Бессарабовим у Верховному Суді РФ за дії,…

Опубліковано Людмилою Денісовою Середа, 16 жовтня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: