У Конотопі майже за 100 тисяч створять музей історії фізичної культури і спорту

16.10.2019

15 жовтня у Конотопі оприлюднили результати голосування за громадські проєкти. Ініціативи, які підтримали містяни, отримають фінансування у 2020 році. Максимальна сума — 100 тисяч гривень.

Свої проєкти на розгляд громаді могли подати усі охочі до 18 липня. Усього надіслали 11 ініціатив на суму майже мільйон гривень. До кінцевого етапу дійшли вісім проєктів. Переможців визначали шляхом голосування.

Проголосувати можна було, зареєструвавшись в електронній системі «Громадській бюджет міста Конотоп» або особисто у пункті супроводу громадського бюджету. Щоб увійти до списку проєктів-переможців, потрібно було набрати мінімум 200 голосів.

Голосування завершилося 1 жовтня. Упродовж двох тижнів управлінні економіки Конотопської міської ради опрацьовував голоси.

«У цілому зараховано 1083 електронні голоси та 1496 паперових голосів. За результатами голосування сформовано рейтинг. Фінансову підтримку одержують перші 6 проєктів за рейтингом», — повідомили в управлінні економіки.

Які проєкти отримали фінансування

Проєкт «Улаштування дитячого стоматологічного кабінету у стоматологічній поліклініці» отримав найбільше голосів — 507. На його реалізацію виділили 100 тисяч гривень.

Проєкт «Встановлення системи відео нагляду за територією свердловини с.КВРЗ» набрав 373 голосів. Він отримав 43 тисячі гривень.

За проєкт «Встановлення дитячого майданчика по 5 провулку вул.Дарвіна» проголосувало 364 особи. Виділили коштів — 95,28 тисячі гривень.

Проєкт «Інтерактивна панель для краєзнавчого музею ім.О.М.Лазаревського» отримав 346 голосів та 96 тисяч гривень.

Проєкт «Створення музею історії фізичної культури і спорту» набрав 280 голосів. На його втілення виділили 99,52 тисячі гривень.

Проєкт «Улаштування зони відпочинку та дитячого майданчику» отримав 264 голоси. Він отримав — 83 тисячі гривень.

konotop.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: