У Сумах презентували «Барви Сумщини»

17.10.2019

16 жовтня у виставковій залі Конгрес-центру Сумського державного університету відбулось  відкриття ІV Всеукраїнського конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Барви Сумщини».

Захід проходить за підтримки Міністерства культури України, Сумської обласної державної адміністрації, обласної ради та управління культури з метою популяризації національно – культурних традицій та розкриття і підтримки творчого потенціалу молодих художників, що навчаються та працюють в галузі декоративно-прикладного мистецтва.

Кожен з конкурсантів подав на конкурс 1-2 роботи, виконаних в різних техніках декоративно-прикладного мистецтва.

У конкурсі взяли участь представники з різних областей України: Ніжинський коледж культури і мистецтв ім. М.Заньковецької,   Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського, Сумське вище училище мистецтв і культури   ім. Д.С.Бортнянського, Сумський будівельний коледж, КУ ССШ №29, КУ ЗОШ №12 м. Суми, Сумська дитяча художня школа ім. М.Г.Лисенка, Липоводолинська дитяча  школа мистецтв,  Кролевецька дитяча художня школа,  Біловодська дитяча школа мистецтв (Луганська обл.), Лебединська дитяча школа мистецтв ім. Б.Гмирі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: