Сумські патрульні показали відео, як затримували нападника на таксиста

18.10.2019

Як ми раніше розповідали, подія сталася 14 жовтня, близько 22 години 30 хвилин, на вулиці Гетьмана Мазепи.

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про невідомого чоловіка, який здійснив постріли з предмета, схожого на зброю, по таксисту. За лічені хвилини, прибувши на місце події, патрульні виявили чоловіка, який, побачивши їх, викинув на землю предмет, схожий на пістолет, та кинувся навтьоки. Вартові порядку відразу ж наздогнали та затримали 29-річного сумчанина.

Як згодом встановили патрульні, даний громадянин разом із жінкою замовили таксі за адресою свого проживання. Приїхавши на місце, між пасажиром та водієм виник конфлікт із приводу розрахунку за проїзд. У ході словесного конфлікту пасажир дістав предмет, схожий на пістолет, та здійснив постріли в таксиста. Внаслідок стрілянини водій отримав тілесні ушкодження обличчя, шиї та грудної клітини, з якими він був доставлений до медичного закладу для надання медичної допомоги.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене з особливою зухвалістю із застосуванням предмету, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ.

За інформацією ГУНП в Сумській області 17 жовтня суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Йому загрожує покарання у вигляді ув‘язнення строком до 7 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: