У Сумах червоним обмалювали стіни під’їзду, де мешкає дівчина, яка топила кошенят

18.10.2019

Вчора ввечері, у під’їзді будинку, де проживає одна з дівчат, що кинули котів у колодязь, — червоним розфарбували стіни.

Як повідомив речник патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб, до них надійшло звернення від мешканки будинку, що неповнолітні порушують спокій і розмалювали під’їзд. Коли патрульні прибули на місце, жінка від написання заяви відмовилась.

Нагадаємо, вчора вдень мітинг збирався біля Сумського училища будівництва та дизайну, де на першому курсі навчаються дівчата. Мітингуючи вимагали, аби провели службове розслідування, виключили дівчат із закладу та організували курс навчальних лекцій у всіх навчальних закладах міста. Усе через відео, яке у середу з’явилось у соціальних мережах. На ньому двоє 15-тирічних дівчат кидають двох котів у колодязь.

У поліції за фактом жорстокого поводження з тваринами відкрили кримінальне провадження. За словами юриста центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олексія Рибалки, згідно з законодавством кримінальна відповідальність настає з 16-ти років.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: