Модне плетіння: топ-7 обнов зимового гардеробу

18.10.2019

Змерзли? Пора змінювати гардероб та надягати тепленькі речи з м’якенького трикотажу. Плетені речі в стилі бабусиного дарунка на піку моди. На в’язання светрів та суконь у сучасних жінок часу немає, тем більш що якісна в’язана одежа у вільному доступі в інтернеті https://natalka.ua/ гортай сторінки каталогу та обирай обнови для родини. Що варто купити у цьому сезоні?

Джемпер для чоловіка

Тоненький для теплого офісу або з товстої крученої пряжі для роботи на вулиці, із круглим вирізом або трикутним. Український бренд в’язаної одежі «Наталка» пропонує різні варіанти модних кольорових поєднань та однотонні. Зверніть увагу на джемпери світло-сірого кольору, із стриманим малюнком або веселими оленями. Якісна пряжа забезпечує комфорт, доступ повітря, тепло та бездоганний вигляд після десятків циклів машинного прання.

В’язана сукня

Тренд сезону. В залежності від фігури обирайте сукню-футляр, із широкою юбкою або у формі трапеції. В моді коси, ажурне плетіння, рельєфні візерунки на однотонному фоні. Невеличкі недоліки фігури приховають сукні, що поєднують дві різних тканини в асиметричному покрої.

Туніка

Обов’язкова частина жіночого гардеробу. В залежності від довжини та фасону туніка пасує жінкам будь-якої статури, приховує зайві кілограми та підкреслює лінію декольте. Практична, тепла, зручна. Зверніть увагу на всі відтінки пудри, жовтий, теракотовий, сірий кольори.

Жилет

Чудова річ для щоденної зміни образу: ви змінюєте сорочки та водолазки, залишаючи той самий жилет. У моді жилети із косами та великими ажурними отворами, які дозволяють роздивитись колір та фактуру сорочки.

Светр

Обов’язково підготуйтеся для довгих зимових прогулянок. Захистити горла допоможе високий комір тепленького м’якого светра, який відмінно доповнює теплі джинси. Довгий светр стрункі дівчата надягають в комплекті із однотонними легінсами та високими чобітками. Стильно та зручно.

Снуд

Теплий шарф, що зв’язаний або зшитий в цільне коло, не виходить з моди. В цьому сезоні обирайте яскраві контрастні кольори або підбирайте снуди під колір вашої туніки або сукні без коміра. Повернулись до гардеробів модних дівчат трикотажні снуди із люрексом.

Мітенки

Як інакше свайпити по екрану  смартфону на вулиці під час холодів? Оберіть модні рукавички без пальців під колір шарфу, снуду, сумки або сукні. Стилисти радять обирати яскраві кольори, плетені мітенки із косами або красивим рельєфом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: