Сумчани обурені засиллям міжміських маршруток на Набережній р. Стрілки

21.10.2019

Сумчани зареєстрували чергову петицію щодо звільнення Набережної р. Стрілки від міжміських маршруток — «Перенесення місця стоянки міжміських маршруток з вул. Набережна р. Стрілки».

«На даний момент цілу полосу для руху транспорту по вул. Набережна р. Стрілки в бік вул. Іллінської займають мікроавтобуси нерегулярних перевізників двох транспортних компаній м. Суми. Якщо раніше це були 2-4 машини, то зараз це 12 і більше машин. При чому там стоять і автомобілі, які не мають до цих перевезень ніякого відношення (наприклад міські «Рути»). Також поруч часто паралельно паркуються таксисти, перекриваючи і другу полосу. Всі вони перешкоджають нормальному руху транспорту, коли всім доводиться стискуватися в 1 полосу!

А на перехресті з вул. Іллінською відстань від «стоп-лінії» до крайнього буса становить всього 5 метрів. Поліція на звернення не реагує. Просимо перенести дану парковку в інше місце (наприклад на приміський автовокзал на вул. Першотравневій). Це б значно полегшило рух транспорту в центрі міста», — пише автор петиції Олександр Бондаренко.

Збір підписів триватиме 45 днів. Підтримати звернення можна тут.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: