На Сумщині п’яний водій кинув мопед і тікав від копів

21.10.2019

Патрулюючи автодорогу Н-12 «Суми-Полтава», у місті Тростянець екіпаж патрульних виявив транспортний засіб Yamaha, водій якого порушував ПДР.

Увімкнувши проблискові маячки синього й червоного кольору, а також подавши звуковий сигнал, патрульні вирішили зупинити мопедиста, однак керманич не відреагував та почав втікати. Далі він залишив свій мопед та побіг у напрямку лісосмуги, де врешті й був затриманий охоронцями порядку.

Під час спілкування у громадянина були виявленні ознаки алкогольного сп’яніння. Він не заперечував факту вживання алкоголю. До того ж чоловік не мав необхідних для керування даним транспортом документів.

У присутності двох свідків водій категорично відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. На нього склали протоколи за ст.130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП, за ст.122–2 (невиконання водіями вимог про зупинку)КУпАП та винесли постанову за ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: