«FOOTBALL FEST 2019» пройде цієї суботи у Верхній Сироватці

21.10.2019

Про це повідомляють на сторінці FC LS GROUP у Фейсбуці.

Захід розпочнеться 26 жовтня 2019 року із 12:00 осіннім ярмарком на території шкільного стадіону – пл. Козацької слави, 5.

Задля розваг дітлахів будуть розміщені різноманітні атракціони та батути. Відбудуться розіграші футбольної атрибутики ФК «LS Group» (шарфи, кепки, чашки, прапорці, магніти та інш.) та продукції ТМ «ПІКНІК-МЕНЮ». Всі охочі пригощатимуться кашею та пивом. Працюватимуть точки харчування та кейтерингу. Також біля сільського будинку культури пройде виставка автомобілів.

О 14:00 на стадіоні «Arena V.Syrovatka» розпочнеться матч 18-го туру чемпіонату Сумської області у вищій лізі між ФК «Шостка» та ФК «LS Group» (Верхня Сироватка).

О 17:00 на сцені шкільного стадіону за участі керівництва Сумської облдержадміністрації та облради, громади, УАФ та Федерації футболу Сумщини розпочнеться церемонія нагородження призерів чемпіонату Сумської області з футболу.

Святковий концерт відбудеться у виконанні гурту «DANCE BAND», дуету «МАРАФОН» та вихованців закладів освіти і культури Верхньосироватської ОТГ. Професійний ведучий, звук, освітлення та сцена будуть представлені TFT Company.

«Запрошуємо нашу громаду, мешканців та гостей Сумщини на «FOOTBALL FEST 2019». Приходьте з друзями та родиною. Захід обов’язково подарує добрий настрій та безліч позитивних емоцій. Запалимо гру разом!», — йдеться у повідомленні FC LS GROUP.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: