У школі на Сумщині ніяк не можуть розпочати опалювальний сезон

21.10.2019

За інформацією директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергоефективності та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Сергія Лугового, ПАТ «Сумигаз» вимагає забезпечити Першотравневу ЗОШ Буринського районуоблаштуванням засобами дистанційної передачі даних обліку газу, без цього опалювальний сезон в навчальному закладу не розпочнеться.

«Буринська ОТГ – мабуть, єдина, якій байдуже питання підготовки до опалювального сезону, – повідомив посадовець під час апаратної наради в ОДА. – Донедавна керівництво громади до нас не зверталося і не говорило про проблему, яка виникла у Першотравневій школі. Але перед самим стартом опалювального сезону – 10-12 жовтня – почалися дзвінки, щоб ми допомогли їм відпрацювати із ПАТ «Сумигаз» це питання. Жодної копійки на облаштування засобами дистанційної передачі даних обліку газу цієї школи в ОТГ не передбачено».

Як повідомив комерційний директор ПАТ «Сумигаз» Денис Черненко, керівниками ні ОТГ, ні цієї ЗОШ протягом літнього періоду не було зроблено жодного кроку, щоб встановити ці засоби. Навіть не отримані технічні умови.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: