У Ромнах відбувся турнір на приз голови Федерації дзюдо Дмитра Кірюхіна

21.10.2019

Уже традиційно дзюдоїсти з усієї області зібралися на роменському татамі. На весь день організатори, спортсмени й уболівальники занурилися у світ самовладання й витримки.

Відкритий турнір на приз голови Федерації дзюдо та самбо Роменщини Дмитра Кірюхіна пройшов у Ромнах 19 жовтня. До міста з’їхалися команди з Кролевця, Тростянця, Горішніх Плавнів, Дружби, Середино-Буди, Шостки, Прилук, Недригайлова, Охтирки та Сум. Узяли участь і господарі — команда з Ромен.

На захід завітали віцепрезидент Федерації дзюдо Сумщини, майстер спорту з боротьби самбо, депутат Сумської обласної ради Олександр Будник,  віцепрезидент Федерації дзюдо Сумської області, майстер спорту самбо і дзюдо Сергій Колесниченко та легенда дзюдо Сумської області, майстер спорту дзюдо й самбо міжнародного класу Юрій Меєрович.

З чудовим спортивним святом учасників змагань привітав Дмитро Кірюхін. Голова федерації відзначив: велика заслуга в проведенні цього заходу й загалом у розвитку дзюдо в нашому регіоні належить наставникові роменської команди.

— Олександр Богуш усе життя присвятив тренуванню дітей. Без нього всього цього не вийшло б, — зазначив Дмитро Євгенійович та вручив тренерові подарунок.

Нагороди від Федерації дзюдо Сумщини вручили Олександрові Богушу, Юрієві Меєровичу та Дмитрові Кірюхіну. Сергій Колесниченко та Дмитро Кірюхін отримали подяки від міськвиконкому за  розвиток дзюдо на Роменщині.

Запеклі двобої дзюдоїстів тривали до самого вечора. Хлопці й дівчата показали гарну спортивну боротьбу та гарт. Упевнено на татамі відчували себе роменці. Юні спортсмени «взяли» 13 «третіх», 3 «других» та аж 22 «перших» місця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: