Апеляційний суд повернув скаргу у справі про накладення арешту на готель АТ «Сумського НВО»

22.10.2019

До Сумського апеляційного суду з апеляційною скаргою звернувся приватний виконавець виконавчого округу м. Київ, який просив скасувати ухвалу слідчого судді Зарічного районного суду м. Суми про накладення арешту на майно сумського машинобудівного підприємства. Мова йде про готель, який знаходиться в м. Суми на вулиці Привокзальна.

Суд першої інстанції за клопотанням слідчого в рамках кримінального провадження наклав арешт на майно АТ «СНВО». Окрім того, своїм рішенням слідчий суддя зобов’язав ДП «СЕТАМ» припинити процедуру проведення прилюдних торгів даного нежитлового приміщення. Не погоджуючись із ухвалою місцевого суду, приватний виконавець подав апеляційну скаргу, в якій прохав скасувати ухвалу про арешт майна і відмовити слідчому в задоволенні клопотання.

Перевіривши апеляційну скаргу на відповідність вимогам кримінального процесуального закону, апеляційний суд на підставі ст. 399 ч. 3 п. 2 КПК України повернув приватному виконавцю апеляційну скаргу, оскільки особа, відповідно до вимог ст. 393 КПК України, не має права подавати апеляційну скаргу в рамках відкритого кримінального провадження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: