У Верхній Сироватці пройде осінній ярмарок

24.10.2019

Як повідомляється на сторінці у Фейсбук Верхньої Сироватки, у цьому приміському селищі пройде осінній ярмарок. Захід розпочнеться цієї суботи о 12:00 за адресою: площа Козацької слави, 5.

Запрошуються господарства, підприємці та фермери до участі. Право на проведення торгівлі — безкоштовне.

Опісля розпочнеться концерт «FOOTBALL FEST 2019». Зокрема, для розваг дітлахів будуть розміщені різноманітні атракціони та батути. Відбудуться розіграші футбольної атрибутики ФК «LS Group» (шарфи, кепки, чашки, прапорці, магніти та ін.) і продукції ТМ «ПІКНІК-МЕНЮ». Усі охочі пригощатимуться кашею та пивом. Працюватимуть точки харчування та кейтерингу. Також біля сільського будинку культури пройде виставка автомобілів.

О 14:00 на стадіоні «Arena V. Syrovatka» розпочнеться матч 18-го туру чемпіонату Сумської області у вищій лізі між ФК «Шостка» та ФК «LS Group» (Верхня Сироватка). О 17:00 на сцені шкільного стадіону за участі керівництва Сумської облдержадміністрації та облради, громади, УАФ та Федерації футболу Сумщини розпочнеться церемонія нагородження призерів чемпіонату Сумської області з футболу.

Святковий концерт відбудеться у виконанні гурту «DANCE BAND», дуету «МАРАФОН» та вихованців закладів освіти і культури Верхньосироватської ОТГ. Професійний ведучий, звук, освітлення та сцена будуть представлені TFT Company. Запрошуються мешканці Сумщини та гості області з друзями та родиною. Захід обов’язково подарує добрий настрій та безліч позитивних емоцій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: