У Сумах інспектор намагався пронести в СІЗО наркотики

24.10.2019

22 жовтня в державній установі «Сумський слідчий ізолятор» було затримано інспектора відділу режиму і охорони, який намагався занести до зони, що охороняється, заборонені предмети.

Так, співробітниками оперативного відділу установи спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України та співробітниками відділу внутрішньої безпеки по Північно-Східному МРУ УВБ Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України, було зупинено на КПП 1 молодшого інспектора, з метою проведення особистого догляду, на предмет зберігання заборонених речей.

Під час проведення догляду було виявлено грілку зеленого кольору, заповнену рідиною із характерним запахом спирту, два поліетиленові пакети заповнені речовиною темно-зеленого кольору рослинного походження, в подрібненому стані, зовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», мобільний телефон марки «Sony-Ericsson» з акумуляторною батареєю, згорток, чорного кольору, з порошкоподібною речовиною білого кольору зовні схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб «амфетамін», грошові кошти у сумі 705 гривень та 3 банківські картки.

За даним фактом були складені відповідні матеріали, які передані до територіального управлянні Державного бюро розслідування в м. Полтава для прийняття рішення згідно з вимогами чинного законодавства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: