Конотопом пройшла хвиля автокрадіжок

24.10.2019

Протягом серпня до Конотопського відділу поліції за допомогою звернулося одразу кілька власників легкових автомобілів із заявами про крадіжки із салонів магнітол та відеореєстраторів. Усі крадіжки були скоєні у денний час, а потерпілими стали автовласники, які залишали свої автомобілі неподалік від ринку або ж біля магазинів.

Провівши ряд необхідних оперативних заходів, працівники Конотопського відділу поліції незабаром затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний місцевий житель. Чоловік раніше вже був судимий за подібні злочини, проте знову взявся за старе. В якості об’єктів крадіжок обирав переважно вітчизняні автівки, і без особливих труднощів відкривав їх за допомогою кишенькового ножа.

Так на вулиці Соборній, зловмисник проник до салону автомобіля ВАЗ-2105 та викрав автомагнітолу. А через кілька днів, з іншої ВАЗівки по вулиці Олександрівській поцупив ще одну магнітолу та автомобільний відео реєстратор.

Загалом слідство вже довело причетність зловмисника до чотирьох подібних крадіжок. Своїми діями чоловік завдав потерпілим збитків на суму близько п’яти тисяч гривень. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
14.05.2024 ВАКС призначив засідання у справі про спробу підкупу суддів із Сумщини
14.05.2024 Для двох шкіл сумської громади збудують протирадіаційні укриття
14.05.2024 Наступальних дій ворога на Сумську область не зафіксовано – голова Сумської МВА
14.05.2024 Учні Шосткинської музичної школи №1 – призери мистецьких конкурсів
14.05.2024 Шосткинські спортсмени повернулися з медалями з дитячого фестивалю з дзюдо
14.05.2024 Керівник сумської лікарні Св.Пантелеймона Володимир Поцелуєв підписав меморандум про співпрацю з інститутом Амосова

Коментарі: