З’явилося відео з місця ДТП біля «Епіцентру»

24.10.2019

Патрульні повідомили подробиці ДТП біля «Епіцентру».

Автопригода сталася 24 жовтня близько 13-ї години. Патрульні, які прибули на місце, попередньо встановили, що 74-річний водій автомобіля ВАЗ-2107, виїжджаючи з другорядної дороги від торговельного центру, не дотримався вимог дорожніх знаків та не надав перевагу в русі керманичу автомобіля ВАЗ-21121, котрий рухався головною дорогою, після чого допустив із ним зіткнення.

Унаслідок ДТП керманич автомобіля ВАЗ-2107 отримав тілесні ушкодження. Його доправили до Сумської обласної клінічної лікарні для надання медичної допомоги. Попередній діагноз — закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забої.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції для встановлення всіх обставин події.

ДТП на вулиці Героїв Крут: один з водіїв у лікарні

ДТП на вулиці Героїв Крут: один з водіїв у лікарніВІДЕО: http://bit.ly/367tu6zАвтопригода сталася 24 жовтня близько 13-ї години.Патрульні, які прибули на місце, попередньо встановили, що 74-річний водій автомобіля ВАЗ-2107, виїжджаючи з другорядної дороги від торговельного центру, не дотримався вимог дорожніх знаків та не надав перевагу в русі керманичу автомобіля ВАЗ-21121, котрий рухався головною дорогою, після чого допустив з ним зіткнення.Унаслідок ДТП керманич автомобіля ВАЗ-2107 отримав тілесні ушкодження. Його доправили до Сумської обласної клінічної лікарні для надання медичної допомоги. Попередній діагноз — закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забої.На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції для встановлення всіх обставин події.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Четвер, 24 жовтня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: