У Шостці виявили 6 азербайджанців-нелегалів

25.10.2019

Так, під час відпрацювання мікрорайонів Шостки дільничні офіцери поліції виявили шістьох громадян Азербайджану, які порушили правила перебування в Україні. Відносно них були складені адміністративні протоколи за ознаками ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». На порушників міграційного законодавства України будуть накладені штрафи.

А от відносно 30-річного їх співвітчизника поліцейські до того ж склали адміністративний протокол за ознаками ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського». Спочатку чоловік агресивно відреагував на прохання поліцейських надати для перевірки документи, які підтверджують законність перебування його на території України. Жодних посвідок підтверджуючих його особу у нього не виявилось, а на пропозицію проїхати до відділу поліції для з’ясування його особи – вчинив злісну непокору правоохоронцям. Вже у відділі поліції з’ясувалось, що останній має судимість за крадіжку на території нашої держави та перебуває під слідством за скоєння крадіжок і пограбування у Києві.

Притягнуто до адміністративної відповідальності і 37-річного жителя Шостки за те, що він не вжив заходів щодо своєчасної реєстрації іноземця, який жив в його квартирі.

Профілактичні заходи продовжуються і надалі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: