На Сумщині у пенсіонерів вкрали урожай

25.10.2019

Про крадіжку овочів з погребу в поліцію повідомила 65-річна жителька Шостки. Жінка розповіла: вночі невідомий проник до її господарського приміщення в селі Крупець Шосткинського району та викрав з погребу 21 мішок картоплі та мішок моркви, завдавши збитків на суму 4 000 гривень.

Як з’ясували викликані на місце події поліцейські, зловмисник поцуплені мішки перевіз тачкою у кінець городу обібраної жінки, а там на нього чекав автомобіль.

«Ідентифікувавши сліди протекторів шин автомобіля, наші співробітники почали пошукові заходи, які привели їх до садиби 24-річного місцевого мешканця, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – У дворі його господарства поліцейські знайшли і розшукувану машину, і викрадені мішки з овочами».

Сам же підозрюваний пояснив правоохоронцям, що нібито знайшов мішки з картоплею вночі у полі, тож вирішив забрати їх з собою. Проте його словам поліцейські не повірили і, провівши подальші оперативно-розшукові заходи, встановили його спільника. Ним виявився 24-річний житель Шостки.

Наразі врожай вже повернутий власниці, а обидва парубки активно спілкуються зі слідчими. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: