У Лебединській ЗОШ пройшов Фестиваль спорту, краси та здоров’я-2019

26.10.2019

В програмі змагань були естафети з кеглями, футбольна, флорбольна, боулінг, «Кенгуру», перетягування канату.

Загалом у лебединській ЗОШ №6 спортивні секції різного спрямування, хореографічні гуртки відвідують 60% учнів школи. Тож і позмагатися, і повболівати зібралися чи не всі учні та педагоги навчального закладу. Тим більше, що були команди, сформовані з учнів старших класів, і збірна команда батьків.

Вітали учасників змагань голова Сумського обласного відділення НОК України, заслужений майстер спорту України, срібна призерка зимових Олімпійських ігор 1998 року Олена Петрова, керівництво міста, школи.

Серед гостей – депутат Лебединської міської ради від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Дмитро Коваленко.

Він прийшов підтримати дітлахів у їх прагненні не лише займатися спортом, а й досягати перемог, та вручив школярам спортивний подарунок.

«Я впевнений, що в шостій школі є ще багато прихованих талантів. А завдяки таким заходам, як Фестиваль спорту, краси та здоров’я, вони матимуть можливість розкрити свій потенціал», — наголосив місцевий обранець.

Голова громадської організації Спілка учасників бойових дій та інвалідів АТО «Побратим» Олег Верхов вручив керівнику шкільної секції боксу, тренеру Віталію Орєхову відзнаку «За розвиток українського спорту».

Під час фестивалю були цікаві номери художньої самодіяльності, розповіді про спортивне життя школи.

Завершився фестиваль підбиттям підсумків і нагородженням команд від Національного олімпійського комітету України, батьківського комітету та традиційним фото на згадку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: