Юрій Чмирь заявив, що Україна на шляху змін

26.10.2019

Днями екс-губернатор Сумщини Юрій Чмирь провів перемовини з інвесторами — представниками відомого французького концерну Saint-Gobain, промислові потужності якого розміщені в Чехії.

«Виробництва європейців просто вражають своїми масштабами та технологіями! Нам є чому вчитися, але є і що запропонувати. Обговорили спільний інвестиційний проект, який зможе відкрити нові можливості для світового концерну та українського виробника», — поділився він враженнями від закордонної поїздки на своїй сторінці у Фейсбуці.

Юрій Чмирь переконаний: нині Україна знаходиться на шляху змін і невдовзі буде не просто географічним центром Європи, а й економічно сильною.

«За нового Президента європейці почали активніше йти на контакт та проявляти інтерес до співпраці. На території нашої країни інвестори розглядають можливості для розширення та росту бізнесу. Серед ключових переваг: вдале логістичне розташування, висока працездатність та інтелектуальний рівень нації, помірніші ціни на виробничі витрати», — зазначає політик, наголошуючи на пріоритетності саме Сумської області.

Нагадаємо, за час губернаторства Юрія Чмиря на Сумщині було запроваджено унікальний механізм «Єдиного інвестиційного вікна», який дозволяв швидко та без ризиків вкладати кошти в нашу територію. Нині в регіоні працюють промислові об’єкти з іноземними інвестиціями із США, Польщі, Нідерландів, Італії, Франції, Китаю.

«Сподіваюся, що зараз із реальним бажанням змінити країну, зробити її відкритою для конкуренції та розвитку бізнесу, нам вдасться вийти на новий етап залучення іноземного капіталу та створення нових робочих місць», — акцентує Юрій Чмирь.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: