На Сумщині 2-річний хлопчик потребує допомоги

27.10.2019

Маленькому Андрійкові Кузнецову з Глухова 16 листопада виповниться лише 2 рочки. Це вік, щоб радувати батьків своїми успіхами – перші кроки, перші посмішки, перші слова, перші відкриття, мамині обійми, татові сильні руки… І все це щастя захмарила підступна хвороба.

Рак. Це діагноз, а не вирок. Звісно, за умови, що вистачить сил і коштів на лікування. Родина бореться з бідою, як тільки може – Андрій наразі проходить вже четвертий курс хіміотерапії у відділенні онкогематології Сумської обласної клінічної дитячої лікарні.

Кожна процедура, аналізи, пігулки – це дуже великі гроші, дуже великі витрати, які родина Кузнецових сама не в змозі оплатити.

Родина звертається до великої людської спільноти з проханням про допомогу. Просто на секунду уявіть себе на місці батьків хворого маляти – і, можливо, ви не пошкодуєте якусь посильну для вас суму, яка не спустошить вщент ваш гаманець, натомість помножена на велику (віримо в це!) кількість добрих людей, допоможе врятувати маленьке, але таке безцінне життя!

І дай Господи кожному, хто витратить на цю добру справу бодай декілька гривень, міцного здоров’я, і їх родинам також!

Карта Приватбанку: 5168 7427 1108 3661, отримувач Кузнецова Євгенія Валеріївна (мама Андрійка).

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: