У Сумах лущиться щойно відремонтована Альтанка

27.10.2019

Через 4 місяці після ремонту «за документами» сумська «Альтанка» лущиться. 10 червня цього року Департамент інфраструктури Сумської міської ради, відповідно до даних системи Прозорро, уклав договір із ПП «Гольфстрім» на роботи з поточного ремонту споруди «Альтанка» в місті Суми.

Які саме роботи мало виконати підприємство «Гольфстрім» — у договорі не зазначено. У той же час у додатку до нього зазначено вартість експлуатації будівельних машин і механізмів, вартість матеріальних ресурсів, заробітна плата і загальновиробничі витрати. Згідно з договором, загальна вартість поточного ремонту Альтанки склала 198,9 тисяч гривень.

Відповідно до даних Єдиного веб-порталу використання публічних коштів, усю суму за цим договором Департамент інфраструктури сплатив ПП «Гольфстрім» уже 27 червня цього року, а акт виконаних робіт був підписаний через 2 дні після укладання договору, а саме – 12 червня.

Минуло 4 місяці після цього поточного ремонту — і «Альтанка» виглядає вже облупленою.

Що цікаво, минулоріч Департамент інфраструктури оголошував тендер на проведення капітального ремонту «Альтанки» вартістю 3,6 мільйона гривень, але торги не відбулися у зв’язку з  поданням для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Однак проектно-кошторисна документація на капремонт «Альтанки» була виготовлена і за неї були сплачені кошти в розмірі 253,8 тисяч гривень.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: