У палаючому будинку, де, за твердженням сусідів, нікого не було, виявили чоловіка

28.10.2019

27 жовтня о 01:04 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення, що в м. Охтирка по пров. Шкільний горить приватний житловий будинок на двох господарів. На місце події виїжджав черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши за викликом, рятувальники встановили, що горіння відбувається в прибудові, а вогонь почав поширюватись на будинок. Зі слів сусідів, у помешканні нікого не було, проте рятувальники провівши розвідку, в одній із кімнат виявили власника, який не міг самостійно вибратись із димової пастки. Начальник караулу Ігор Катрич спільно з командиром відділення Олексієм Підопригорою і пожежним-рятувальником Віталієм Буцом, негайно винесли чоловіка 1961 р.н. у безпечне місце на вулицю. Життя господаря було врятоване, медична допомога йому не знадобилася.

О 01:50 пожежу вдалось локалізувати, о 03:15 ліквідувати та не допустити подальшому поширенню вогню. Всього на місці події працювало 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: