Підприємець обіцяє 50 тисяч винагороди за розшук зниклих пенсіонерів

28.10.2019

Директор приватного акціонерного товариства «САД» Сугак Олексій Вікторович зробив офіційне звернення до всіх небайдужих людей, засобів масової інформації та правоохоронних органів про наступне:

«20 жовтня 2019 року пішли з дому та не повернулися жителі с. Маракучка Великописарівського району Сумської області Діхтяр Володимир Іванович та Свириденко Олександр Олексійович.

З цього приводу у засобах масової інформації та у соціальних мережах розповсюджується інформація про причетність до зникнення цих людей працівників Приватного акціонерного товариства «САД» та особисто мене. На підприємстві вже проводилися обшуки силовими структурами, але нічого, що вказувало б на причетність нас до зникнення цих людей знайдено не було. Незважаючи на це, розповсюдження негативної, неправдивої та необґрунтованої інформації набирає обертів.

Офіційно заявляю, я не маю будь-якого відношення до зникнення цих людей. В радіусі 5 км від села Маракучка ПрАТ «САД» чи іншими підприємствами, до яких я маю відношення, в 2019 році не засівалися кукурудзою. Цю інформацію можуть перевірити правоохоронні органи. Поля з кукурудзою, які знаходяться поряд із с. Маракучка знаходяться в обробітку інших сільськогосподарських товаровиробників, що можна без зусиль перевірити за допомогою публічної кадастрової карти України. У період зникнення людей, техніка ПрАТ «САД» не працювала і не рухалася в районі їх зникнення.

Просте питання: яким чином до зникнення цих людей, які за словами родичів пішли ламати кукурудзу на поле, яке знаходиться близько 2 км від села Маракучка, і яке обробляється іншим товаровиробником (судячи із сюжету новин компанією РАЙЗ), може мати відношення ПрАТ «САД», його охорона, керівництво і навіщо нам це потрібно, коли там поряд не було полів із кукурудзою, які обробляються нашим підприємством. Ніколи охороною ПрАТ «САД» не вчинялися насильницькі дії з обмеження пересування, завданню фізичної шкоди по відношенню до людей.

Вважаю, що у правоохоронних органів достатньо сучасних засобів та методів, щоб знайти винних осіб, проте сподіваємося на допомогу і громадськості.

З метою якнайшвидшого знайдення зниклих людей та розкриття злочину, керівництво ПрАТ «САД» повідомляє про те, що підприємством буде виплачена винагорода у розмірі 50 тисяч гривень особі, яка повідомить достовірну інформацію, що допоможе слідству розкрити цей злочин та знайти справжніх винуватців в тому, що сталося».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: