У Сумах до поліції влаштувався «скандальни» екс-начальник райвідділу міліції

28.10.2019

Із начальника міліції — у дільничні поліції. Підполковник міліції Володимир Богачов, який із жовтня 2010-го до 2013-го очолював Ковпаківський районний відділ Сумського міського управління  УМВС України в Сумській області, проходить початкову підготовку на посаду дільничного інспектора поліції. Про це стало відомо після подання Володимиром Богачовим декларації як кандидата на посаду дільничного.

Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова, у званні підполковника поліції Володимир Богачов поки не поновлений, ця процедура потребує часу, а зарплату в поліції вже отримує, бо проходить початкову підготовку дільничного інспектора.

Нагадаємо, Володимир Богачов очолював Ковпаківський райвідділ, коли у січні 2012 року там від тілесних ушкоджень помер 32-річний Олексій Ходаков — у кайданках на руках, заведених за спину. На його тілі були виявлені тілесні ушкодження і травми внутрішніх органів. Через кілька місяців за підозрою у побитті Ходакова затримали трьох міліціонерів, підлеглих Богачова: Богдана Собину, Миколу Тертичного і Дмитра Москаленка. Майже два роки троє затриманих провели в СІЗО. А після того, як голова Сумського райсуду Ігор Дашутін змінив правоохоронцям запобіжний захід, відпустивши їх на волю,  обвинувачені міліціонери повернулись до роботи, один з них – Дмитро Москаленко  — перейшов на роботу до Управління внутрішньої безпеки поліції Сумщини.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: