У Сумах оскаржуватимуть виправдання директора благодійного фонду

28.10.2019

Прокуратура не погоджується з рішенням суду, який сьогодні виправдав директора благодійного фонду «Соцінвест» Володимира Лазарєва. Так сказала речниця прокуратури області Наталя Науменко.

«У суді керівник благодійного фонду свою провину не визнав, він зазначив, що не винуватий, однак також чітко пояснити і вказати місцезнаходження цих автівок, а також вказати на осіб, яким він їх передав, також не зміг. Прокуратура наполягала на трьох роках позбавлення волі для особи, однак суд його виправдав. Ми категорично не погоджуємося з цим рішенням і вже готуємо апеляційну скаргу», — заявила пані Науменко.

Справу Володимира Лазарєва слухали у Зарічному райсуді з лютого 2018-го. Прокуратура обвинувачувала керівника фонду «Соцінвест» у зловживанні службовим становищем, а саме: продажу автівок, які фонд отримував безкоштовно. Йдеться про близько сотню машин, які, за версією слідства, Володимир Лазарєв не реєстрував в центрі МВС. Слідство також вважає, що збиток, завданий діями керівника фонду за несплату мита, – понад 1 млн грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: