Лідер дорожньої галузі «Роад Констракшн» завершує ремонт дороги на Криничній

28.10.2019

Лідер дорожньої галузі «Роад Констракшн» завершив укладання другого шару асфальтобетону по вулиці Кринична у Сумах. Даний шар укладається на вирівнюючий шар асфальтобетону і складається із асфальтобетону крупнозернистого типу Б.

Крім того, закінчується  улаштування тротуару на цій ділянці роботи і тривають земельні роботи з улаштування газону між тротуаром та дорогою. Особливу увагу компанія «Роад Констракшн» приділяє комунікаціям – зливній каналізації, адже у цьому місці завжди була проблема із водовідведенням.

Нагадаємо, йдеться про ремонт не загальновідомої вулиці, де розташовані елітні котеджі, а невеликої ділянки у кінці вулиці Прокоф’єва біля будинку №33.

Складність та необхідність ремонту цієї дороги полягає у тому, що восени, після танення снігу, а також після зливи у цьому місці є серйозна проблема із водовідведенням. Вода із цієї ділянки підтопляє будинки на сусідніх вулицях Рєпіна та Некрасова. Навіть у суху погоду рух на цій ділянці через погану дорогу є ускладненим, хоча і досить інтенсивним.

Проектантами була розроблена спеціальна водовідвідна каналізація. Сама дорога буде побудована “з нуля”. Тобто мова не йде про укладання шарів асфальтобетону поверх існуючої дороги, а буде зроблене корито (тобто виїмка нинішнього дорожнього покриття і грунту), у яке буде спочатку укладено шар піщаної суміші, а потім кілька шарів асфальтобетону.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: