Стало відомо, кого Кабмін хоче призначити головою Сумської ОДА

28.10.2019

Сьогодні, 28 жовтня, Кабінет Міністрів України на своєму виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області схвалив низку кадрових питань. Уряд погодив призначення голів 5 облдержадміністрації, зокрема і Сумської області — Пащенко Інни Олексіївни.

Біографія імовірної очільниці Сумщини

Пащенко Інна Олексіївна

Дата та місце народження:

04.04.1968, с.Новоселівка Конотопського району

Навчальний заклад, спеціальність:

Київський національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, спеціальність «Вчитель математики та фізики». КНЕУ, спеціальність «Фінанси». Магістратура та аспірантура ПВНЗ «Європейський університет» (м. Київ) за спеціальностями «Економіка підприємства», «Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці».

Місце праці:

1991-2012 рр — викладач дисциплін економіко-математичного циклу у Конотопському політехнічному технікумі КІ СумДУ та в ПВНЗ «Європейський університет», керівник профспілкових організацій цих навчальних закладів, автор підручників для вузів. З 2012 року — підприємець у сфері ЗМІ та додаткових освітніх послуг.

Громадська активність:

Профспілковий діяч, волонтер АТО

Біографія:

Я, Пащенко Інна Олексіївна, народилась 4 квітня 1968 року в селі Новоселівка, Конотопського району Сумської області. Громадянка України.

1986-1991 рр – навчання в Київському національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова, спеціальність «Вчитель математики та фізики».

1994 – 1997 рр – навчання в КНЕУ, спеціальність «Фінанси».

2004 -2007 рр – навчання в магістратурі та аспірантурі ПВНЗ «Європейський університет» (м. Київ) за спеціальностями «Економіка підприємства», «Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці».

1991-2012 рр – викладач дисциплін економіко-математичного циклу у Конотопському політехнічному технікумі КІ СумДУ та в ПВНЗ «Європейський університет», керівник профспілкових організацій цих навчальних закладів, автор підручників для вузів.

З 2012 року – підприємець у сфері ЗМІ та додаткових освітніх послуг. Одружена. Виховую двох доньок.

У 2015 році Інна Пащенко була обрана депутатом Конотопської міськради від “Самопомочі”, а цьогоріч балотувалася по мажоритарному округу 160 у нардепи.

Нагадаємо, раніше на пост голови Сумської ОДА розглядалася кандидатура Сергія Лєонова. Втім, останнє слово у призначенні голови облдержадміністрації — за Президентом України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: