У центрі Сум пройшла хода за ПФК «Суми»

29.10.2019

Група вболівальників пройшлась центральними вулицями Сум із вимогою, щоб у міста був свій футбольний клуб . Учасники ходи також написали лист-звернення — його пропонували підписати всім охочим. Його організатори планують передати мерові.

«Ми хочемо своїм маршем донести владі міста, що команда необхідна. Ми обласний центр і на футбольній арені нас ніхто не представляє. Я вважаю, такого не повинно бути. Ми хочемо, щоб команду взяли на баланс міста6 набрали новий склад, нове керівництво. Я думаю, за правильного підходу, все це зробити нескладно», — говорить Олександр.

Тривала акція до 40 хвилин. За словами організаторів, участь в ній взяли до 60-ти людей, за оцінками поліції –людей зібралось близько півсотні.

Позиція влади міста щодо готовності чи не готовності давати гроші на створення місцевої футбольної команди наразі невідома.

За словами голови Федерації футболу Сумської області Андрія Прохоровича, досвід створення муніципальних футбольних клубів нині мають декілька міст України. Команди грають як у першій, так й у другій лізі. Бюджет таких клубів – від 5 млн грн на рік.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: