Посадовиця оприлюднила макет стенду із сестрами Семеренко. Сумчани знайшли кілька суттєвих помилок

29.10.2019

Заступник мера Сум Віра Мотречко виклала у Фейсбуці макет стенду із сестрами Семеренко, який буде на Алеї Олімпійської слави.

До речі, на макеті знайшли кілька помилок: Краснопілля — не місто, а селище міського типу, Віта Семеренко завоювала в спринті не бронзу, а срібло, у Валентини не дорахувалися одного ордена княгині Ольги…

Нагадаємо, Алею Олімпійської слави біля легкоатлетичного манежу відкрили ще в 2012 році. У 2014 році Віта та Валентина Семеренко стали олімпійськими чемпіонками в естафеті в Сочі. Віта до того ж взяла бронзу в спринті (пізніше вона перетворилася на срібло через дискваліфікацію росіянки). Однак чомусь сумські біатлоністки, які у 2016 році стали почесними громадянками міста, своїх стендів на Алеї не дочекалися. Ще навесні цього року спортивна громадськість зверталася до мера Сум про встановлення стендів, але тоді була відповідь — грошей немає. Тоді почали збір коштів, і мер одумався — на червневій сесії виділили 40 тисяч на два стенди, але, судячи по зображенню, він буде всього один.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: