У Сумах аферисти вимагають із підприємців гроші під виглядом податківців

29.10.2019

В управлінні у м.Сумах ГУ ДПС у Сумській області попереджають: в обласному центрі діє група шахраїв, головною метою яких є вимагання коштів під ім’ям керівників-податківців.

Роман Куріцький, начальник управління у м.Сумах, вбачає в таких діях бажання скомпрометувати особисто його в очах сумської громади, підірвати авторитет та престиж служби, а головне — посіяти недовіру та невдоволення діяльністю податківців.

Схема дій не нова: до сумських суб’єктів підприємницької діяльності телефонує людина з мобільного телефону та представляється його ім’ям з подальшим переліком «побажань» у грошовому еквіваленті.

— Я дуже стурбований ситуацією, що склалася. Звертаюся до сумчан з проханням негайно повідомляти про випадки вимагання грошових коштів або вчинення інших неправомірних дій, якщо вони звучать від мого імені або від імені моїх підлеглих. Не ведіться на провокації, які негативно впливають на імідж служби, фахівці якої у економічно непростий час невтомно наповнюють казну держави. Переконливо прошу суб’єктів господарювання бути пильними та обачними, — звертається Роман Володимирович.

У разі надходження подібної інформації просимо негайно повідомляти національну поліцію за номером 102.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: