Шестимісячна фірма поставить сумським нацгвардійцям комплекти для захисту на 10 млн. грн.

30.10.2019

ТОВ «Технолог 2010»  на відкритих торгах перемогло ТОВ «Спецтехніка-Харків» і отримало контракт на закупівлю для військової частини Національної гвардії України 2276, комплекту захисту для рук та ніг типу «Ш-308».

Очікувана вартість по закупівлі 10 мільйонів грн, ТОВ «Технолог 2010» запропонувало суму у розмірі 9,98 млн грн, а ТОВ «Спецтехніка-Харків» – на 12 тисяч грн більше, що стало критичним при виборі постачальника.

Компанія зареєстрована за адресою: місто Харків, проспект Науки, будинок 40, офіс 408-А.

Фірма займається обширною сферою діяльності:

Неспеціалізована роздрібна торгівля.

Виробництво одягу та аксесуарів.

Виробництво дорожніх та дамських сумок, лимарних виробів і збруї

Оренда нерухомості та управління нею.

Виробництво продуктів, яка не входить до попередніх категорій

Ремонт машин та обладнання.

Монтаж помисливої техніки та обладнання.

На момент відкриття, квітень 2019 року статутний капітал складав 1000 грн. Ця сума не може гарантувати покриття страхових випадків у разі розірвання контракту, що свідчить про сумнівну гарантію надання товару та ненадійність компанії.

Контракт, який отримало ТОВ «Технолог 2010» є його першим великим замовленням. Комплект захисту для рук та ніг типу «Ш-308» використовується спецслужбами для захисту особового складу під час масових протестів, та у випадку коли співробітникам силових структур потрібно протистояти натовпу який озброєний палицями, холодною зброєю та камінням.

Військова частина Національної гвардії України №2276 замовила 4000 комплектів даного типу захисту. В мережі вартість даного захисту коливається від 1500 до 2700 грн. за комплект.

Згідно з кількістю та загальною вартістю товару виходить, що ціна за одиницю становить 2495 грн.

Директором ТОВ «Технолог 2010»  є Ткач Юрій Васильович який окрім даної компанії також займає керуючу посаду ще в ТОВ “УНТК”, ТОВ “Технолог  2000”, ТОВ “Технолог 3000″,  ТОВ  ” Спецпром-сервіс “,  які зареєстровані за однією адресою, та мають один номер телефону. Всі компанії працюють у сфері неспеціалізованої роздрібної торгівлі.

Таким чином, фірма, яка не може надати ніяких юридичних гарантій, отримує мільйонний державний контракт по наданню товару.

gromo.org.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: