На Сумщині чоловік другий місяць лежить у лікарні після нападу зграї собак

30.10.2019

50-річний мешканець села Сопич Вадим ось уже другий місяць знаходиться у травматологічному відділенні Глухівської ЦРЛ. І все – через зграю бездомних собак, які напали на нього.

Вадим за освітою ветеринарний лікар, тож знає всі звички тварин, а також – як з ними поводитися. Й аж ніяк не гадав, що одного разу зі своїм багажем знань потрапить до складної ситуації. В той злощасний день чоловік на мопеді виїжджав з другорядної дороги, що веде з Сопича, на головну, тобто – на міжнародну трасу. Аж раптом на мопедиста напали 3 собаки, які зазвичай бігають біля митниці.

Потім до цих чотирилапих приєднались ще кілька, і ось вже ціла зграя тварин перекрили шлях людині та завадили руху, продовжуючи лаяли та кидались на нього. А найголовніше – не дали йому можливості загальмувати, в результаті чого Вадим викотився на трасу й потрапив під колеса мікроавтобусу, що рухався в напрямку державного кордону. Як виявилося, Мерседес їхав з Івано-Франковська, і його водій просто не очікував на своєму шляху, майже біля самого шлагбауму, мопедиста з собаками.

Жертву ДТП госпіталізували до Глухівської лікарні з серйозними травмами: подвійний перелом кісток, забоями тощо. Вадима прооперували, встановили в ногу дві титанові пластини. Попереду ще довготривале лікування: пацієнта скоро випишуть додому, але він там буде в гіпсі цілий місяць. Що буде далі – вирішать спеціалісти.

Аварією займаються правоохоронці, слідчі дії тривають. Зі слів постраждалого, отримані тілесні пошкодження кваліфікуються як середньої тяжкості. Кого визнають винним у ДТП – поки що невідомо, все залежить від результатів експертизи.

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: