На Сумщині виробникам органічної продукції дають по 15 тисяч з бюджету

30.10.2019

В обласному бюджеті передбачені кошти на відшкодування витрат, пов’язаних з отриманням сертифікату на виробництво органічної продукції. Про це повідомляють в ОДА.

Витрати відшкодовуються суб’єктам господарювання агропромислового комплексу – юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, а також фізичним особам-підприємцям, що зареєстровані та здійснюють виробничу діяльність на території Сумської області, отримали відповідний сертифікат який підтверджує відповідність діяльності умовам та вимогам Стандарту з органічного виробництва та переробки.

Відшкодування надається на безповоротній основі в розмірі 75 відсотків понесених у період з 1 листопада минулого року до 31 жовтня поточного року витрат у зв’язку із проведенням та підтвердженням відповідності виробництва органічної продукції та отриманням сертифікату відповідності у рослинництві, тваринництві та переробці сільськогосподарської продукції, незалежно від видів сільськогосподарської діяльності та видів продуктів переробки, але не більше 15 тисяч гривень на рік для одного суб’єкта господарювання.

Заявки та документи приймаються за адресою Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації: м. Суми, вул. Першотравнева, буд. 29.

Телефон для довідок: (0542) 77 15 59, E-mail: apk@sm.gov.ua, apk-fin@sm.gov.ua. Більше інформації за посиланням https://is.gd/IJJG97.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: