П’яний водій «Запорожця» пронував сумським патрульним хабар

30.10.2019

29 жовтня, близько 5-ї години ранку, під час патрулювання дороги національного значення Н-07 «Суми — Юнаківка», екіпаж патрульних поліцейських зупинив транспортний засіб ЗАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР.

Під час спілкування інспектори виявили у водія характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік спочатку заперечував, що вживав алкоголь, але потім зізнався — дійсно пив спиртні напої. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння, на що він погодився. Коли поліцейські почали заповнювали необхідні матеріали та шукали двох свідків, то водій намагався вирішити питання щодо не притягнення його до відповідальності та запропонував охоронцям порядку кошти в сумі 1 000 гривень. Попри всі попередження про кримінальну відповідальність, він не вгамувався й наполягав на своєму.

Для фіксації даних подій патрульні викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу Сумського районного відділу поліції. Водночас, огляд на стан сп’яніння зафіксував у чоловіка 1,47 проміле алкоголю, що в понад 7 разів перевищує допустиму норму. Патрульні склали на нього адміністративний протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, а слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: