В комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської ОТГ відкрито кабінет логопедичного масажу

31.10.2019

З метою створення інклюзивного простору в Краснопільській селищній раді, забезпеченні якісного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами було проведено захід, який включав в себе відкриття логопедичного кабінету в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради та секційне заняття з фахівцями психологічної служби і асистентами вчителів, а також арттерапевтичне заняття з дітьми на тему «Шляхами осені».

У відкритті взяли участь Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко, секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко.

«Питання інклюзивної освіти в Україні назріло вже давно. І батьки, і діти хочуть нових умов для своїх дітей. Ми прикладаємо багато зусиль для створення безпечного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти, розширюємо можливості по наданню додаткових освітніх послуг КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради. На сьогоднішній день відкрито кабінет логопедичного масажу для юних мешканців громади і району. Проект реалізовано в співпраці з програмою U- LEAD з Європою та селищного і районного бюджетів», — зазначив селищний голова.

Слід зазначити, що даний проект реалізовано в співпраці з програмою U- LEAD з Європою та селищного і районного бюджетів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: