Для лікарів Ямпільської ЦРЛ придбали дві квартири

31.10.2019

Як повідомив головний лікар комунального некомерційного підприємства «Ямпільська центральна районна лікарня» Вадим Бойчунь, з метою удосконалення кадрової політики за рахунок коштів районного бюджету було придбано 2 квартири для лікарів ЦРЛ.

Він зазначив, що залишається ряд проблемних питань, а саме: незабезпеченість коштами на виплату заробітної плати медичним працівникам, укладення угод з Національною службою здоров’я України для первинної і вторинної ланки. Матеріально-технічна база для надання лікувальних послуг населенню не в повній мірі відповідає вимогам Національної служби здоров’я України, що значною мірою впливає на погодження та виділення коштів. Також відсутність коштів для утримання позаштатної чисельності працівників фельдшерсько-акушерських пунктів, які на сьогодні утримуються за рахунок коштів місцевих рад.

«При формуванні пропозицій до бюджетних розрахунків буде обрахована лише штатна чисельність медичних працівників в рамках наявних коштів, як первинної так и вторинної ланки», – зазначив Вадим Бойчунь.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: